BeeWi BBH300-A1 Review – căști bluetooth la un preț accesibil, care oferă o calitate bună a sunetului

BeeWi BBH300-A1 sunt niște căști bluetooth ieftine pe care am avut ocazia să le folosesc timp de o săptămână, iar acest review îl scriu deoarece ele au reușit să îmi lase o impresie foarte bună, mai ales dacă ne raportăm la prețul pe care îl au (la momentul respectiv ele costau 119 lei, acum nu am reușit să le mai găsesc în oferta vreunui magazin de la noi).

Primul lucru pe care l-am observat la căștile bluetooth BeeWi BBH300-A1 a fost design-ul minimalist pe care acestea îl au, pe mine reușind să mă cucerească din acest punct de vedere. Sunt elegante, arată bine, chiar dacă nu vorbim de niște modele premium – adevărul este că producătorul nici nu și-a dorit acest lucru, ci a vrut să ofere calitate la un preț mic. Sunt de părere că a reușit acest lucru. Căștile sunt ușor de cărat după tine, iar asta pentru că au părți pliabile. Pielea care acoperă pernuțele pentru ureche sunt dintr-un material care nu crează disconfort nici atunci când le folosim pentru perioade lungi de timp.

BeeWi BBH300-A1 Review

La fel de mult îmi place și faptul că sunt ușoare (doar 148 de grame) și au dimensiuni destul de compacte, iar faptul că sunt capabile să îmi acopere în întregime urechea reprezintă un mare plus, deoarece se realizează o mai bună izolare, iar calitatea sunetului este în acest fel îmbunătățită.

Ce găsim în pachet, pe lângă BeeWi BBH300-A1?

Trebuie să recunosc faptul că am fost puțin uimit atunci când am văzut conținutul pachetului, iar asta pentru că primim o grămadă de accesorii, care ne ajută să scoatem tot ce e mai bun din aceste căști. Pe listă se află dock-ul pentru încărcare / Hi-Fi, cablul audio cu microfon pe care îl folosim ca să ne conectăm la jack-ul de 3.5 mm al unui dispozitiv, cablul USB – microUSB, adaptor jack 3.5 mm > jack 6.35 mm, adaptor audio 3.5 mm – Airline, cablu audio RCA – jack 3.5 mm și un încărcător cu adaptor pentru prizele din Europa, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și Statele Unite ale Americii. Deoarece numărul de accesorii este mare, pentru a le putea transporta ușor, primim și o borsetă, care e de un real ajutor.

BeeWi BBH300-A1 UNBOXING

Trebuie să recunosc faptul că am fost puțin surprins atunci când a sosit curierul și mi-a adus coletul în care se aflau căștile BeeWi BBH300-A1. Asta pentru că nu mă așteptam să fie vorba de o cutie atât de mare, dar după ce am deschis-o și am văzut accesoriile pe care le-am primit lucrurile au devenit mai clare. Chiar și așa, ținând cont de faptul că vorbim de niște căști bluetooth accesibile ca preț… din partea mea jos pălăria pentru producător.

Despre caracteristici și funcții

BeeWi BBH300-A1 sunt niște căști care dispun de Bluetooth 2.1, iar acestea pot fi folosite cu toate smartphone-urile, tabletele și alte dispozitive care sunt compatibile Bluetooth cu profil HS, HF, A2DP, AVRCP. În cazul în care compatibilitatea lipsește (deși sunt destul de rare astfel de situații) putem să ne folosim de jack-ul audio de 3.5 mm pentru a ne conecta și a asculta muzică la o calitate înaltă. În ceea ce privește distanța pe care o poate acoperi bluetooth-ul, din ce am testat se pare că e vorba de aproximativ 10 metri.

Atunci când nu folosim căștile ele pot fi depozitate cu ușurință datorită stației de andocare, aceasta având și rolul de a le încărca. Tot această stație de andocare ne permite să conectăm căștile BeeWi BBH300-A1 la un sistem audio, astfel încât să ne putem bucura de cea mai bună calitate a sunetului, redând muzică de pe telefonul nostru. BeeWi AudioLink este aplicația pe care noi o avem la dispoziție astfel încât să putem accesa mai multe setări și opțiuni ale acestor căști bluetooth, așadar nu ezita să o descarci, ea fiind compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS.

După cum se poate observa în imaginile de mai sus, BeeWi BBH300-A1 pot fi controlate prin intermediul unui panou tactil, care a reușit să răspundă de fiecare dată prompt la comenzi, fără a exista un lag sau să nu îmi recunoască din prima atingerile. Prin intermediul acestui panou tactil putem controla volumul, putem selecta piesa următoare sau anterioară, putem porni sau pune pe pauză muzica sau putem răspunde la un apel primit. Este prezent și un buton fizic, însă acesta îl vom folosi doar atunci când vrem să pornim și să oprim căștile.

Despre calitatea sunetului și autonomia oferită de baterie

Am folosit destul de des căștile BeeWi BBH300-A1, iar ele nu au reușit să mă dezamăgească deloc. Mi-a plăcut foarte mult faptul că ele livrează o calitate bună a sunetelor atât dacă suntem conectați prin bluetooth, cât și prin intermediul jack-ului de 3.5 mm (am întâlnit destul de multe situații în care calitatea era net superioară conectați direct prin jack la telefon, dar nu este cazul aici – nu sunt diferențe notabile). Notele joase și înalte sunt redate fidel, basul la fel, iar chiar dacă volumul este setat la maxim, nu apar distorsiuni ale sunetului.

BeeWi BBH300-A1 sunt foarte confortabile, iar deși le-am folosit perioade mai lungi de timp, nu am simțit nici un fel de disconfort. În ceea ce privește autonomia oferită de baterie, ea este una foarte bună. Producătorul spune că rezistă până la 18 ore în redare audio continuă, iar din ce am testat eu tind să îi dau dreptate.

Câteva cuvinte despre prețul căștilor BeeWi BBH300-A1

Din păcate în momentul de față eu nu am reușit să mai găsesc aceste căști bluetooth în oferta magazinelor din România. Poate pe viitor cine știe, însă tind să cred că șansele sunt destul de mici. Chiar și așa, există suficient de multe alte alternative la dispoziție atunci când vine vorba de magazine (am observat că pe Amazon sunt pe stoc BeeWi BBH300-A1). La vremea respectivă (adică undeva la începutul anului) BeeWi BBH300-A1 aveau un preț de 119 lei.

BeeWi BBH300-A1 Review

Note & Concluzii
  • Design & construcție
  • Calitate sunet
  • Autonomie
  • Accesorii
  • Raport calitate / preț
4.5

Concluzii

BeeWi BBH300-A1 sunt niște căști bluetooth care pe mine personal au reușit să mă convingă să le cumpăr. Pentru prețul pe care îl au sunt capabile să ofere o calitate înaltă a sunetului, o autonomie ridicată, precum și un număr mare de accesorii la pachet.

  • Add Your Comment