Cablul USB – microUSB A+ Charger oferă un bun raport calitate / preț – vezi în review ce impresii mi-a lăsat

După cum știți deja, îmi petrec destul de mult timp la volan, iar pentru că îmi place să fiu mereu conectat în mediul online și nu numai am nevoie de diferite tipuri de gadget-uri, ca de exemplu handsfree-uri ori alte accesorii, despre care am vorbit sau voi vorbi pe blog pe viitor. Am vrut să am în mașină și un cablu USB – microUSB pentru a încărca telefoanele și tableta, astfel încât să nu mai fiu nevoit să am grijă ca să iau de acasă unul, iar atenția mea s-a îndreptat către cablul USB – microUSB A+ Charger. Mi-a plăcut la el faptul că avea un preț foarte bun (eu de exemplu am dat pe el doar 14 lei atunci când l-am cumpărat) și că avea review-uri pozitive în online.

După ce l-am cumpărat și l-am folosit timp de mai multe săptămâni am ajuns la concluzia că acest cablu USB – microUSB A+ Charger oferă un excelent raport calitate / preț, iar drept urmare am mai cumpărat unul. Apreciez faptul că dispozitivele le încarcă foarte repede, iar transferul de date dintre dispozitiv și un PC / laptop se realizează și el relativ repede. De asemenea, este suficient de rezistent și nu se încâlcește precum unele cabluri de la alți producători.

Cablu USB – microUSB A+ Charger REVIEW

Cablul are o culoare gri și este plăcut la atingere, iar materialul din care e confecționat acesta este unul special, pentru a împiedica încurcarea sa. Arată foarte bine în mașină, fiind destul de ușor de mascat. Mi-ar fi plăcut însă ca lungimea acestuia să fie mai mare de 1 metru, dar pentru nevoile mele actuale este mai mult decât suficient. Sunt de părere că merită achiziția din plin, iar dacă ai ocazia să achiziționezi unul nu ezita.

De unde l-am cumpărat eu? De la eMAG, acolo unde l-am prins la un preț de 14 lei. Prețurile variază în funcție de magazin și ofertele derulate de acestea, însă ele nu depășesc (sau cel puțin nu am văzut până acum) 19 lei.

Cablu USB – microUSB A+ Charger REVIEW

Note & Concluzii
  • Raport calitate / preț
  • Material
  • Lungime cablu
4.7

Concluzii

Cablul USB – microUSB A+ Charger merită cumpărat datorită raportului calitate / preț foarte bun pe care acesta îl oferă. Până acum nu am nimic să-i reproșez, motiv pentru care am mai comandat unul.

  • Add Your Comment