Salut! Mă bucur că citești această pagină, deoarece înseamnă că vrei să afli mai multe detalii despre mine și despre cum a început pasiunea mea pentru tehnologie și tot ceea ce ține de online. 🙂

Numele meu este Sergiu E. Raica și am 25 de ani. Am început primul meu proiect în adevăratul sens al cuvântului pe data de 24 septembrie 2014, atunci când a luat naștere site-ul technow.ro, pe care încă scriu cu plăcere, în mod regulat, încercând să ofer informații cât mai utile, fără a apela la „senzațional” (cum fac multe publicații de la noi, inclusiv cele cu accent pe IT&C) și fără a mă afla într-o continuă „goană după click-uri”.

Sergiu E. Raica

Pasiunea mea pentru tehnologie a devenit din ce în ce mai mare în momentul în care părinții mei mi-au cumpărat primul calculator (nu mai țin minte exact când, dar știu că aveam în jur de 11 ani). Tot în acea perioadă am primi cadou și primul meu telefon, un Sony Ericsson K300i, pe care încă îl mai am și îl mai butonez (da, sunt o persoană mai nostalgică de fel). Nu mai trebuie spus că între timp prin mâini mi-au trecut multe alte telefoane și inclusiv tablete (chiar de la începutul apariției lor).

În această vară am susținut examenul de licență la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București (Facultatea de Drept, specializarea Drept European și Internațional), pe care l-am luat cu o notă destul de mare, zic eu, iar în viitorul apropiat urmăresc să pornesc propria afacere. În momentul de față sunt freelancer și încerc de fiecare dată să îmi organizez timpul astfel încât toate proiectele clienților să le termin la timp, dar fără a-mi neglija viața personală și propriile proiecte. Până acum am reușit să păstrez o oarecare balanță între viața personală și muncă, dar chiar și așa sunt caracterizat de mulți ca fiind un workaholic (le cam dau dreptate).

Sergiu E. Raica

Printre pasiunile mele se mai numără cititul (atenția mea se îndreaptă în special către cărțile de dezvoltare personală, dar nu spun nu nici beletristicii), fotografia, istoria și marketing-ul (în special partea de content marketing). Sunt o persoană glumeață, care adoră citybreak-urile și să își petreacă timpul liber cu persoanele dragi. Îmi place să mă uit la un film bun ori de câte ori am ocazia și urmăresc destul de des și seriale (atunci când timpul îmi permite acest lucru).

Ce urmăresc prin lansarea acestui blog? Am vorbit despre acest lucru chiar în primul articol de pe sergiuraica.ro, așadar nu o să mai intru în detalii aici pentru că nu are rost să mă repet. O să precizez doar faptul că îmi voi da silința ca toate articolele publicate aici să fie unele de calitate și de interes pentru un număr cât mai mare de persoane.

Cum pot fi contactat?

În cazul în care îți dorești să iei legătura cu mine o poți face prin completarea acestui formular sau prin intermediul email-ului ori a rețelelor de socializare.

E-mail: contact [at] sergiuraica.ro

Social Media: Facebook / Twitter