Încărcător auto iWalk Dolphin Duo 3.4 – bun pentru încărcarea rapidă a două dispozitive în același timp (REVIEW)

Timpul îndelungat pe care îl petrec la volan mă „obligă”, într-un fel sau altul, să am mereu în mașină anumite accesorii, precum un handsfree bluetooth sau un încărcător auto. Despre prima categorie de accesorii am mai vorbit pe blog, iar astăzi urmează să vă prezint care este încărcătorul auto pentru care eu am optat să îl am în mașina personală la drum lung. Este vorba de modelul iWalk Dolphin Duo 3.4, pe care l-am cumpărat în urmă cu o lună și de care am avut deja ocazia să mă folosesc din plin.

iWalk Dolphin Duo este un încărcător auto pe care l-am ales datorită prezenței a două porturi USB (la fel ca Remax RCC205, doar că acesta din urmă vine cu un amperaj mai mic). Cum pe lângă telefon mai iau cu mine de obicei și o tabletă, era necesar să am posibilitatea de a le încărca pe amândouă în același timp. Din punct de vedere al design-ului, după cum se poate observa și din imagini, nu prea ai ce să îi reproșezi. Arată bine și se integrează perfect în interiorul oricărei mașini. Atunci când iWalk Dolphin Duo este conectat la priza mașinii, iar prin el trece curent, numele brand-ului ascunde un LED albastru care va lumina, astfel încât tu să știi că e pregătit să îți încarce dispozitivele.

iWalk Dolphin Duo - continut cutie

Calitatea materialelor care stau la baza încărcătorului auto iWalk Dolphin Duo 3.4 este una destul de ridicată pentru gama de preț din care face parte. Vei observa însă că trecere timpului va duce la apariția a câtorva zgârieturi pe acesta, mai ales dacă îl scoatem și introducem frecvent în priza mașinii. Eu personal nu consider asta un mare neajuns, mai ales că acele zgârieturi apar pe partea care nu este vizibilă.

Un alt lucru important, care pe mine m-a determinat să dau comanda pentru iWalk Dolphin Duo 3.4, a fost faptul că acest încărcător auto oferă protecție la scurtcircuit și siguranță încorporată. Dacă ții la dispozitivele tale e important să te asiguri că încărcătorul auto dispune de astfel de protecții. Chiar și așa, pentru un plus de siguranță, conectează telefonul sau tableta doar după ce ai pornit motorul, pentru a evita acel soc electric.

iWalk Dolphin Duo REVIEW încărcător auto

După cum ne dăm seama chiar din denumirea pe care o are iWalk Dolphin Duo 3.4, acest încărcător auto vine cu un amperaj de 3.4A (este distribuit la folosirea celor două porturi în același timp), care va asigura o încărcare rapidă a dispozitivelor noastre, iar voltajul de ieșire este de 5V. Pe final mai trebuie spus un lucru, și anume că fiind vorba doar de un adaptor auto, la pachet nu vom primi și un cablu USB – microUSB, ci va trebui să îl folosim pe cel al telefonului sau tabletei noastre (ori a altui dispozitiv pe care vrem să îl încărcăm).

Ce preț are iWalk Dolphin Duo 3.4? Vorbim de un încărcător auto care este disponibil în magazinele din România la un preț destul de accesibil, care variază însă de la un magazin la altul. Eu de exemplu am dat pe el 59 lei în urmă cu o lună, comanda fiind dată la eMAG. Acum din câte văd are un preț mai mic.

iWalk Dolphin Duo REVIEW

Note & Concluzii
  • Design
  • Rezistență
  • Siguranță la încărcare
4.7

Concluzii

iWalk Dolphin Duo 3.4 este fără nici o urmă de îndoială un încărcător auto pe care eu îl recomand celor care vor să aibă mereu la îndemână posibilitatea de a-și încărca dispozitivele atunci când pleacă la drum lung.

  • Add Your Comment