Mouse optic A+ Wired F5, unul dintre cele mai ieftine mouse-uri cu fir – REVIEW

Astăzi am hotărât să vă vorbesc puţin despre mouse-ul optic A+ Wired F5, pe care l-am cumpărat în urmă cu un an și de care am fost mai mult decât mulţumit. De ce am ales să îmi îndrept atenţia către acest mouse optic A+ Wired F5 și nu către un al model? La vremea respectivă eram în căutarea unui mouse optic cu fir care să fie foarte ieftin și în posesia căruia să intru rapid. Pot spune că am făcut cea mai bună alegere posibilă.

Mouse optic A+ Wired F5 – cea mai bună opţiune pentru un buget limitat

În acest moment eu consider că modelul de faţă este cea mai bună alegere pentru cei care doresc să cumpere un mouse optic cu fir ieftin. Dacă nu mă înșel, este chiar cel mai ieftin model din oferta eMag (verificat acum, în timp ce scriu acest review). Trebuie să recunosc faptul că nu mă așteptam la o calitate atât de bună, dat fiind preţul pe care îl are (încă o dovadă a faptului că preţul nu contează întotdeauna).

Mouse optic A+ Wired F5 REVIEW - pareri

Nu putem emite foarte multe pretenţii la un astfel de preţ, dar chiar și așa, calitatea materialelor este una acceptabilă. Mouse-ul este unul rezistent, iar la apăsări nu ”scârţâie”. Mi-ar fi plăcut însă dacă nu era atât de tare ”click-ul”. Cel mai mult îl vei auzi atunci când te folosești de el seara târziu și este multă liniște în jur. Mouse-ul optic A+ Wired F5 răspunde foarte bine la comenzi, iar performanţele avute în jocuri au fost unele decente.

Senzorul optic este unul suficient de precis și cu rată de răspuns mare. Pot spune că în ultimul an de folosire aproape zilnică nu am simţit deloc nevoia de ceva mai mult de atât. În ceea ce privește rezoluția (adică precizia pe care o are mouse-ul) precizez că ea este de 1000 dpi (mai mult decât suficient pentru o bună parte dintre utilizatorii de zi cu zi. Cablul este și el unul rezistent și suficient de lung (mai exact are 1,5 metri), iar conectarea la calculator sau laptop se face prin intermediul portului USB. Design-ul este unul clasic pentru un astfel de produs, iar numărul de butoane pe care îl avem la dispoziție este trei (2 + Scroll).

Ce preţ are A+ Wired F5 în magazinele din România?

În prezent mouse-ul optic A+ Wired este disponibil în oferta mai multor magazine din România, printre care se numără și eMag. Preţul? Depinde de magazin. El se învârte în jurul sumei de 13 lei. Când eu l-am cumpărat am dat doar 10 lei pe el, prinzând o ofertă foarte bună la mai multe produse atunci.

Mouse optic A+ Wired F5
Note & Concluzii
  • Design & construcție
  • Raport calitate / preț
4.5

Concluzii

Ești în căutarea unui mouse simplu și eficient, care să vină cu un senzor optic precis și să aibă un preț mic? Atunci recomand acest model, care este ideal nu doar pentru acasă, ci și pentru birou.

  • Add Your Comment