Primul articol… sau ce urmăresc prin lansarea acestui blog

Da, știu, a devenit deja un clișeu ca primul articol de pe un blog să fie numit… „Primul articol”.  Însă am zis să mă folosesc și eu de el, iar astăzi voi vorbi pe scurt despre planurile pe care eu le am în legătură cu acest blog. Nu o să intru aici în foarte multe detalii despre mine, deoarece acest lucru poate fi citit pe pagina creată special pentru asta, ci o să încerc, cât mai succint, să vorbesc despre tot ce eu urmaresc prin lansarea blog-ului de față.

În primul rând precizez că nu vreau ca sergiuraica.ro să fie genul acela de blog clasic, ci o să adopt o combinație între acesta și publicațiile tip revistă, lucru care poate fi observat chiar din design-ul pe care site-ul îl are. Toate articolele vor avea o notă personală (nici nu ar putea fi altfel – am un stil propriu de redactare a articolelor, precum și de exprimare / folosire a expresiilor), iar ele vor fi redactate astfel încât să fie cât mai ușor de citit și urmărit (cel puțin asta mi-am propus).

Ce domenii voi aborda?

În ceea ce privește domeniile abordate aici, paleta este una mai largă, în sensul că nu am ales o nișă strictă, ci o combinație între „Technology & Lifestyle”. După cum mulți dintre voi cel mai probabil știu, am un site de tehnologie, așadar tehnologia va reprezenta în linii mari și baza blog-ului, dar în același timp sergiuraica.ro îmi va permite să intru și în celelalte domenii de care eu sunt atras, printre care călătoriile, dezvoltarea personală, creșterea productivității, sport și nutriție. Să nu uităm nici de experiențele prin care am trecut sau voi trece și despre care voi vorbi pe site.

Un alt lucru pe care îl voi face este crearea unui „Ghid al cumpărătorului”, o categorie distinctă pe acest site, în cadrul căreia voi publica articole care își propun oferirea de informații de calitate, ușor de înțeles și aplicat atunci când vine vorba de cumpărarea anumitor tipuri de produse (televizoarea, smartphone-uri, tablete, aspiratoare, accesorii și așa mai departe), precum și sfaturi legate de achiziționarea de produse de pe site-urile chinezești.

Blogul a luat naștere tocmai în ziua în care am împlinit 23 de ani, adică ieri, 6 aprilie 2017. Acesta a fost momentul în care am cumpărat domeniul și găzduirea, începând să lucrez la temă și la planul editorial. La doar o zi am scris și primul articol, adică acesta, pe care îl citiți chiar în acest moment.