Remax RCC205 – bun pentru cei care doresc un adaptor auto compact și rezistent – REVIEW

Îmi petrec destul de mult timp plecat de acasă, iar cum eu sunt într-un fel dependent de gadget-uri trebuie să găsesc mereu soluții care să mă ajute să le încarc indiferent de împrejurare. O baterie externă poate reprezenta soluția ideală (am vorbit despre Remax Proda E5 într-un articol anterior), dar la un moment dat inclusiv aceasta va trebui reîncărcată. Ce este de făcut atunci? În cazul în care ai o mașină poți apela la priza acesteia pentru reîncărcarea tuturor dispozitivelor tale.

Prin mână mi-au trecut până acum mai multe adaptoare auto, iar cel care a reușit să îmi lase o impresie foarte bună este Remax RCC205, cel despre care îți voi spune mai multe în rândurile următoare. Pe GearBest l-am găsit la un preț de aproximativ 8 dolari (în jur de 34 de lei), dar poate fi cumpărat și din unele magazine online din România, unde l-am văzut la un preț de 44 de lei. Indiferent de unde optezi să îl cumperi prețul mi se pare unul decent.

Remax RCC205 review - cutie

Ce apreciez cel mai mult la Remax RCC205? Design-ul pe care acesta îl are, adaptorul auto fiind unul compact, având la baza sa aluminiul, oferind în acest fel o rezistență foarte mare (este și destul de practic, deoarece în cazul în care situația o impune vârful său poate fi folosit pentru a sparge în siguranță geamul – sper însă să nu fie nevoie să îl folosești în acest fel).

Remax RCC205 este echipat cu două porturi USB, adaptorul având un amperaj de 2.4A, acesta fiind distribuit la folosirea celor două porturi. Precizez că tensiunea de ieșire este de 5V. Îmi place faptul că avem parte și de un indicator LED de stare, iar culoarea acestuia, mai ales pe timp de noapte, este una foarte plăcută (avantajul este că nu va mai trebui să cauți pe întuneric portul). Ce nu primim la pachet? Un cablu USB – microUSB pentru reîncărcare, dar nu e o foarte mare problemă asta, deoarece îl poți folosi pe cel al gadget-ului pe care vrei să îl reîncarci.

În toată perioada în care m-am folosit de acest adaptor auto am fost mai mult decât mulțumit de el. Și-a făcut treaba cu brio, iar acest lucru m-a convins să îl cumpăr după perioada de teste. Remax RCC205 este un accesoriu pe care îl recomand cu siguranță.

Note & Concluzii
  • Design
  • Rezistență
  • Siguranță la încărcare
4.7

Rezumat

În cazul în care ești în căutarea unui adaptor auto bun atunci eu îți recomand cu încredere Remax RCC205. Motivele: este rezistent, are un design plăcut și vine cu două porturi USB.

  • Add Your Comment