Accesarea și utilizarea acestui site se supune termenilor și condițiilor expuse în rândurile următoare. În momentul continuării navigării pe site se consideră că acestea au fost acceptate în totalitate. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația de a părăsi blog-ul.

I. Despre conținut

1. Toate informațiile puse la dispoziție de site-ul sergiuraica.ro pot fi utilizate doar în scopuri personale și necomerciale. Preluarea materialelor se poate face doar parțial (maxim trei paragrafe), prin precizarea sursei și oferirea unui link direct către materialul care a fost preluat de pe site.

2. Nu este oferită niciun fel de garanție privind acuratețea informațiilor puse la dispoziție. Cu toate acestea se face tot posibilul ca erorile de orice tip să nu fie prezente, iar materialele puse la dispoziție să fie unele de o calitate cât mai înaltă.

3. Administratorul acestui site nu poate fi tras la răspundere în cazul în care apar prejudicii în urma folosirii informațiilor de pe site.

4. În cadrul articolelor se pot găsi link-uri spre alte site-uri. Administratorul nu își asumă niciun fel de responsabilitate în legătură cu conținutul acestora.

5. Articolele de pe site contin imagini care pot fi protejate de legea drepturilor de autor. Acestea au de obicei un watermark cu logo-ul site-ului. Folosirea lor este interzisă fără menționarea sursei și fără acordul prealabil al administratorului site-ului.

II. Despre afiliere

5. Unele articole din cadrul site-ului sergiuraica.ro pot conține link-uri de afiliere. Acest lucru înseamnă că în urma achiziționării unui produs prin intermediul său administratorul va primi un mic procent din costul total al cumpărăturilor făcute (fără ca acest lucru să se resimte în prețul final al coșului de cumpărături). Reprezintă o metodă de susținere pentru toată munca depusă pentru oferirea unor informații cât mai exacte și utile.

III. Despre cookie-uri

6. Site-ul plasează și utilizează cookie-uri pentru a putea fi oferită o experiență de utilizare cât mai bună și personalizată. În acest fel se oferă și posibilitatea de a îmbunătății serviciile oferite, precum și de a livra reclame cât mai relevante, în funcție de interesele fiecărui vizitator în parte. Mai multe informații pot fi citite aici.