Un nou an, un nou început pentru blog

Anul 2019 este aici, iar așa cum o spune și titlul articolului noul an va fi un nou început pentru blog.

Blogul se îndreaptă spre al treilea an de existență, iar în ultimii doi a crescut destul de frumos din punct de vedere SEO. Cu toate acestea nu sunt foarte mulțumit de parcursul pe care l-a avut din momentul lansării și până astăzi. De ce? Pentru că m-am concentrat prea mult pe optimizarea pentru motoarele de căutare și am uitat tocmai de motivul pentru care l-am lansat în 2017.

Absența mea din ultimele luni s-a datorat pregătirii unui nou plan editorial prin care voi încerca să schimb complet blogul și să vin cu articole mult mai utile pentru cititorii mei precum și cu articole care să aducă zâmbete.

În anul 2019 mi-am propus să scriu cel puțin trei articole pe săptămână. Mă aștept așadar ca la finalul celor 12 luni pe blog să fie publicate între 150 și 200 de articole noi. Subiectele pe care le voi aborda rămân aproape aceleași, și anume o combinație între „Technology & Lifestyle”. Voi veni însă cu câteva noutăți, după cum se poate observa deja în urma categoriilor noi apărute pe site.

blogging

Începând de azi pe sergiuraica.ro vor fi mai multe articole despre pasiunile mele, ceea ce înseamnă că o să puteți citi impresii despre cărți, filme și seriale, o să „mergeți” cu mine în călătoriile prin țară, veți vedea mai multe review-uri la produse din categoria Electro-IT plus multe alte surprize pe care le veți descoperi pe parcurs dacă vă hotărâți să îmi urmăriți blogul. 🙂

Seria de articole „Ghidul cumpărătorului” nu va fi uitată nici ea. Aceasta se va îmbogăți cu câteva zeci de articole în acest an, lucru valabil și în ceea ce privește tutorialele (promit!).

Pe final vreau să mai spun un lucru. Nu am fost niciodată un adept al monologului, așadar îmi doresc să construiesc o comunitate care să își aducă contribuția la valoarea pe care vreau să o ofere articolele de pe blog. Cum? Prin intermediul comentariilor, părerilor care pot fi exprimate liber (atât timp cât nu sunt folosite cuvinte jignitoare) și, de ce nu, chiar prin propuneri de subiecte pe care să le abordez.

  • Add Your Comment