Samsung EE-V200SABEGWW – review-ul unui suport auto universal de care mă folosesc deja de câteva luni

Am căutat destul de mult un suport auto universal până ce am reușit să găsesc unul care să mă mulțumească. După mai multe modele testate am hotărât să mă opresc asupra lui Samsung EE-V200SABEGWW. Mi-a plăcut foarte mult cum arată și că e solid, dar și faptul că poate fi folosit fie prins de parbriz, fie pe bord, în funcție de cum preferă fiecare. Eu personal prefer să îl prind de parbriz, mai ales că acea ventuză este una care își face treaba foarte bine.

Deși Samsung EE-V200SABEGWW este promovat drept un suport auto pentru telefoanele Samsung, acesta este compatibil cu toate modelele e care au diagonala ecranului între 4 și 5,7 inch, așadar nu trebuie să vă faceți griji din acest punct de vedere. Singurul motiv pentru care pe cutie scrie că este optimizat pentru telefoanele companiei sud-coreene este acela că, în cazul modelelor celorlalte companii, se poate ca unele butoane să devină inaccesibile sau să fie blocat portul pentru încărcarea telefonului. Consider însă că sunt foarte rare aceste situații, iar dacă apar, cel puțin cea legată de dificultatea de a folosi anumite butoane (precum cele de volum), nu reprezintă un inconvenient foarte mare.

Samsung EE-V200SABEGWW REVIEW - suport auto universal - pareri

După cum spuneam, Samsung EE-V200SABEGWW oferă o destul de mare libertate de mișcare. Îl putem prinde fie de parbriz cu ajutorul ventuzei, aceasta fiind una puternică și stabilă, fie o putem amplasa pe bordul mașinii, în funcție de cum preferăm noi. Am folosit intens suportul auto, chiar și pe drumuri extrem de rele, cu multe gropi și denivelări, iar până acum nu mi s-a întâmplat să pice (spre deosebire de alte modele testate de mine, de la alți producători).

Ceea ce îmi place foarte mult la Samsung EE-V200SABEGWW este faptul că ne permite să reglăm unghiul foarte mult, precum și să folosim telefonul fie în mod portret, fie în mod landscape (acest lucru se face foarte ușor, chiar și atunci când conduci). Un alt lucru pe care eu îl apreciez este calitatea materialelor folosite, precum și faptul că suportul are o suprafață care nu va permite alunecarea sau zgârierea telefonului.

În pachet găsim, pe lângă suportul auto, suportul cu ventuză, suportul adeziv, un șurub și manualul cu instrucțiuni de utilizare. Asamblarea se face foarte ușor, în doar câteva minute. Pentru a regla „brațele” care țin telefonul este prezent pe spatele suportului un buton, pe care dacă îl vom apăsa le va deschide complet. După aceea, în funcție de mărimea telefonului (sau a GPS-ului, pentru că dacă dimensiunile permit, putem fără probleme folosi unul cu acest suport) îl vom fixa pentru a-l ține cât mai bine și în siguranță.

Samsung EE-V200SABEGWW nu este chiar cel mai ieftin suport auto pe care îl poți cumpăra, el având în momentul scrierii acestui review un preț de 84 lei. Consider însă că merită, deoarece cu siguranță nu se va strica după doar câteva utilizări. În plus, poți să îl prinzi și la prețuri mult mai mici dacă „vânezi” ofertele magazinelor online de la noi (la un moment dat avea un preț de doar 59 lei).

Samsung EE-V200SABEGWW pareri
Note & Concluzii
  • Design & construcție
  • Raport calitate / preț
  • Compatibilitate dispozitive
4.7

Concluzii

Samsung EE-V200SABEGWW este un suport auto universal pe care eu îl recomand datorită calității pe care o oferă. Este rezistent, arată bine și poate fi folosit cu succes cu un număr mare de modele de telefoane și GPS-uri.

  • Add Your Comment